Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

DOBITNICI NAGRADNE IGRE „INSPIRE KARTICA VAS NAGRAĐUJE“


U Sarajevu je 21.12.2012. obavljeno izvlačenje dobitnika u nagradnoj igri Intesa Sanpaolo Banke pod nazivom „Inspire kartica vas nagrađuje“. Komisija u sastavu Suzana Ćerimagić (Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH), Senad Burza (Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH), Amela Hukić (Turistička agencija Relax Tours Sarajevo) i Željko Rožić (Intesa Sanpaolo Card) provela je postupak izvlačenja dobitnika u skladu sa Pravilima nagradne igre odobrene od strane Ministarstva finansija FBiH i Ministarstva finansija RS.

Pravo učestvovanja u nagradnoj igri imale su sve fizičke osobe korisnici debitnih Visa Inspirekartica Intesa Sanpaolo Banke d.d. BIH, osim zaposlenika organizatora i članova njihovih užih porodica.

U nagradnoj igri su učestvovali svi klijenti Banke koji su u periodu od 15.09. do 15.12.2012. godineVisa Inspire karticom obavili kupovinu u iznosu od 20 KM ili su u periodu nagradne igre postali korisnici ove kartice.

DOBITNICI SU:

1. Nagradu putovanje po izboru u vrijednosti od 3.000 KM u organizaciji Relax Toursa dobio je MIRALEM ČAUŠEVIĆ (Ulica Envera Šehovića 4) iz Sarajeva

2. Nagradu LCD TV dobio je ERMIN DELIJA (Ulica Derviša Numića 24/5) iz Sarajeva

3. Nagradu laptop dobio je IVAN KOJADIN (Guča Gora) iz Travnika

4. Nagrade fotoapart (3x) dobili su HRVOJE ĐURAŠEK (Ulica Ismeta Mujezinovića 8) iz Sarajeva, MARIO ROSO (Ulica Alojzija Stepinca 26) iz Ljubuškog i DAMIR DRNDA (Ulica Aleja Lipa 3) iz Sarajeva

5. Nagradu navigacija dobila je FEHRIJA ŠAHMANOVIĆ (Tojšići Centar br.3) iz Tuzle.

Čestitamo sretnim dobitnicima, a sve naše klijente i one koji to još nisu postali pozivamo da učestvuju u promotivnim akcijama koje će organizovati Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH, jer će biti u prilici da osvoje neku od vrijednih nagrada.

Posjetite nas na web stranici www.intesasanpaolobanka.ba i facebook stranici www.facebook.com/IntesaSanpaoloBanka ili u najbližoj poslovnici i informišite se o našim uslugama i promotivnim akcijama.

Na web stranici Grupe Intesa Sanpaolo www.liveinspire.com u toku je nagradna igra čiji su učesnici u prilici da osvoje iPad 3. Priključite nam se.

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×