Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

NOVA USLUGA INTESA SANPAOLO BANKE BIH FIRMAMA OMOGUĆAVA ELEKTRONSKU TRGOVINU


SARAJEVO,  21. 08. 2014. - Intesa Sanpaolo Banka BiH  uvela je novu uslugu koja firmama i njihovim kupcima omogućava  sigurnu elektronsku trgovinu i pri tome jedina je banka u BiH koja će u tim transakcijama prihvatati sve vrste debitnih i kreditnih kartica Visa,  MasterCard, American Express i Diners, te nuditi besplatne usluge savjetovanja.  Posebna pogodnost za korisnike Visa Inspire i American Express kartica je mogućnost plaćanje na rate i do 12 mjeseci.

„Usluga je namijenjena pravnim licima, a posebna prednost je što za njenu aktivaciju nema dodatnih troškova. Ovim potvrđujemo našu orijentaciju da pratimo sva moderna tehnološka unapređenja u bezgotovinskim transakcijama, kako bi klijentima pružili bržu i kvalitetniju uslugu“, ističe Amir Termiz ,  član Uprave Intesa Sanpaolo Banke BiH. 

Nova  usluga Intesa Sanpaolo Banke BiH  namijenjena je poslovnim  partnerima koji imaju svoje internetsko prodajno mjesto, odnosno web trgovinu te svojim kupcima žele na siguran, brz i jednostavan način ponuditi mogućnost plaćanja  bankovnim karticama u realnom vremenu.

Prvi  ugovor sklopljen je sa e-kupi, najvećim web trgovcem u BiH.

„Smatramo da smo uz podršku Intesa Sanpaolo Banke poboljšali doživljaj kupovine za bosanskohercegovačkog potrošača, jer sada kupac, na našoj stranici jednostavno i napokon, ima najbolje uslove kupovine uz samo nekoliko klikova. Internet kupovina danas je postala neizostavni dio trgovanja, a njen udio je svakim danom sve veći i važniji. Naš cilj je da kupcima osiguramo najbolji doživljaj kupovine putem interneta a inovacije, praćenje trendova i uvod novih tehnologija su naše vodilje. Potpisivanjem ugovora sa Intesa Sanpaolo bankom napravili smo iskorak u novim tehnologijama i prvi u BIH osigurali svojim kupcima sigurno i  pouzdano plaćanje jednokratno i na rate putem interneta“ izjavila je Anita Lacmanović, direktorica e-kupi.

Posebno naglašavamo da je ova usluga obezbijeđena  vrhunskim 3-D Secure™ programom sigurne internetske kupovine predviđenim za bankarske transakcije.

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×